Werkwijze

Heb je plannen voor bouwen of verbouwen in de regio Epe? Studio bloeii kan je inschakelen voor het gehele traject van ontwerp tot aan oplevering. Er wordt nauw samengewerkt met een netwerk van professionals om zo tot een bloeiiend eindresultaat te komen.

Bij studio bloeii begint architectuur met een persoonlijk verhaal

Maar ook voor kleinere ontwerpvragen kan je bij mij terecht. Wil je een ontwerp voor je verbouwing en regel je daarna het traject zelf? Of wil je voordat je een woning gaat kopen bekijken wat de potentie is?

Studio bloeii denkt en ontwerpt graag met je mee. Jij bepaalt wat je nodig hebt om verdere stappen te nemen! Vul het contactformulier in voor een gratis brainstorm en een eerste kennismaking. Samen kijken we wat studio bloeii voor je kan doen.

Schetsontwerp

Je hebt een heerlijk huis (of je wilt een woning kopen) maar eigenlijk net iets te weinig ruimte? Je wilt je gedroomde woonkeuken gaan realiseren, maar hoe? Dit zijn zomaar wat voorbeelden waarbij een schetsontwerp je kan helpen om inzicht te krijgen in wat de mogelijkheden zijn.

Een schetsontwerp kan bestaan uit alleen een plattegrond maar kan ook uitgebreid worden met gevels, een doorsnede en 3D (interieur)beelden. Vooraf bespreken we samen wat jij nodig hebt en wat de kosten daarvoor zijn.

Verbouwen

Je woning vergroten met een aanbouw of je woning intern verbouwen om zo de indeling naar je zin te maken? Studio bloeii kan je helpen met het gehele traject. Ik werk samen met een netwerk van professionals waardoor alles voor je geregeld wordt. Heb je aan een ontwerp (en een omgevingsaanvraag) genoeg omdat je zelf de rest regelt? Ook dat is mogelijk. Vooraf bespreken we jouw wensen en maken we een plan van aanpak.

Het eindresultaat zal een persoonlijk bloeiiend ontwerp zijn met aandacht voor mens, materialisatie, detail en duurzaamheid.

Bouwen

Wanneer je een kavel hebt gekocht om je droomhuis te gaan bouwen, kan studio bloeii je helpen van ontwerp tot aan oplevering.

We beginnen met een brainstorm om zo je woonwensen duidelijk te krijgen. Ook zullen we het traject bespreken zodat je weet welke stappen er genomen moeten worden, voordat de schop de grond in kan.

Tijdens het ontwerptraject hebben we veelvuldig overleg om samen vorm te geven aan jullie nieuwe thuis. Een persoonlijk ontwerp, passend als een maatpak waar je tot bloeii komt.

Wat zeggen opdrachtgevers?

“Tijdens een brainstorm bij ons thuis in Epe heeft Marijke ons veel nieuwe ideeën gegeven. Zo hadden wij er nog nooit naar gekeken!
Als vervolg hebben we een schetsontwerp laten maken. Hiermee gaan we langs bij een aantal aannemers.”

“Marijke is teamgericht, grondig, helder en creatief. Je weet wat je aan haar hebt, want ze zegt altijd waar het op staat. Ze is een conceptuele ontwerper zonder de maakbaarheid en haalbaarheid uit het oog te verliezen. Marijke zorgt voor een harmonieuze sfeer tussen de verschillende partijen. Dit altijd met een gezonde dosis humor.”

“Marijke is een prettig persoon, deskundig, accuraat en creatief. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en geeft hiermee de juiste “vertaling” naar het ontwerp. Marijke is duidelijk in de communicatie en staat open voor nieuwe initiatieven! We vinden de samenwerking erg fijn en zien uit naar een prachtig resultaat!”