Studio bloeii

Studio bloeii is Marijke van Suijdam. Na 12 jaar bij verschillende architectenbureaus te hebben gewerkt vond ik het tijd om in de regio Epe een eigen architectenbureau op te zetten. Een creatief architectenbureau dat zich richt op de particuliere markt, waarbij de opdrachtgever centraal staat in het ontwerpproces.

In een bloeiiend ontwerp voelen mensen zich thuis

Sinds drie jaar ben ik weer terug op de Veluwe, na jaren in de stad te hebben gewoond. Hier geniet ik van de natuur en ruimte samen met mijn vriend en kinderen. Grote kans dat je mij tegenkomt in het bos met mijn studio bloeii bakfiets.

Na een aantal jaren bezig te zijn geweest met grootschalige bouwprojecten, richt ik mij nu bewust op de particuliere markt. Het persoonlijke contact met jou als opdrachtgever vind ik erg belangrijk. In mijn ontwerpen is er veel aandacht voor mens, materiaal, detail en duurzaamheid. Dit resulteert in eigentijdse, persoonlijke ontwerpen die passen als een maatpak.

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan maak ik graag kennis met je. In een gratis brainstorm kunnen we samen de eerste idee├źn vormen.

Marijke-van-Suijdam-architect