Architect in Deventer

Als architectenbureau is studio bloeii gevestigd nabij Deventer. Of je nu woont in Deventer of omgeving, wij zijn jouw lokale architect voor al jouw architectonische vraagstukken. Studio bloeii heeft al vele opdrachtgevers in de regio mogen blij maken met een bloeiiend ontwerp

Soms is er maar een kleine aanpassing nodig om jouw woning helemaal naar jouw smaak te maken. Studio bloeii staat voor je klaar om creatieve oplossingen te bedenken die passen binnen jouw budget en woonstijl. Maar ook als je groots wilt uitpakken met een complete verbouwing, kun je bij ons terecht.

Heb jij een kavel gekocht en sta je te popelen om jouw droomhuis te bouwen? Dat is een spannend en leuk traject, maar er komt ook veel bij kijken. Studio bloeii staat voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces. Van het ontwerpen van het ideale huis tot aan de oplevering, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Bij studio bloeii geloven we in maatwerk. Jij bepaalt wat je nodig hebt! Heb je alleen behoefte aan een ontwerp en regel je zelf de uitvoering? Geen probleem, wij leveren het ontwerp op maat. Wil je liever dat wij het gehele project voor onze rekening nemen? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen je ontzorgen van het eerste ontwerp tot aan de oplevering.

Ben jij op zoek naar een architect in Deventer dat jouw woonwensen centraal stelt? Wij denken en ontwerpen graag met je mee. Vul het contactformulier in voor een gratis brainstorm en een eerste kennismaking.

architect Deventer